Cautare

627 de rezultate pentru "flori lavanda" (2.80 secunde)
Ministrul Remes, care a implinit ieri 58 de ani si care a venit la sedinta cu un buchet de flori, a fost felicitat pentru aniversare de presedintele de sedinta, in aplauzele deputatilor.
"Am depus, simbolic, o jerba de flori la statuia lui Eminescu. De asemenea, Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare le reaminteste tuturor ca pe 2 iulie 1504 Stefan cel Mare isi incredinta sufletul in mainile Mantuitorului, dupa aproape jumatate de secol de razboaie.
Sursele citate afirma ca sambata Ion Iliescu va aduce un omagiu senatorului PSD Antonie Iorgovan, depunand o coroana de flori.
Asezati pe scaunele si la masute ascunse in spatele unor ghivece uriase de flori, liderii PSD si invitatii de la centru - Ecaterina Andronescu si Ioan Mircea Pascu, au luat rand pe rand cuvantul si i-au indemnat, care cum s-a priceput, pe cei prezenti, sa se implice in campania electorala care sta sa inceapa.
Tot acesta a adaugat ca vor fi plantati in cadrul acestei actiuni 1600 de arbori, 5500 de arbusti, 4100 kilograme de gazon, 4800 metri patrati de covor gazon, panselute si alte asemenea flori.
Dupa cum relateaza actualul primar, "a fost vorba despre gestul unui om disperat, care a dat buzna in mijlocul petrecerii, cu flori galbene impachetate in hartie galbena, si cu o anumita televiziune liberala dupa el, pentru a fi filmat ca si cum el ar fi organizat evenimentul", sustine Crivineanu.
De asemenea autoritatile capitalei au luat cainii maidanezi de pe strazi, au plantat flori si au pictat fatadele cladirilor importante din centrul orasului, pentru a-l estetiza inaintea summitului NATO.
Primarul Ion Ovidiu Brailoiu a dispus si realizarea unui program masiv de plantare de copaci si flori ce se va desfasura in aceasta primavara, in toamna urmand sa se inlocuiasca plantele si copacii imbatraniti pentru revigorarea aspectului orasului.
Impresionati de arhitectura aerisita a Varnei, pensionarii au admirat hotelurile de pe litoralul bulgaresc, incomparabil mai bine intretinute fata de cele din Mamaia, plaja cu nisipul greblat, intretinuta si toaletata chiar si in extrasezon, multe flori de primavara si o vegetatie abundenta si bine ingrijita.
Eu cred ca nu trebuie multe fonduri, trebuie schimbat putin pamantul, greblat, aranjat si pus niste flori, cred ca se poate rezolva problema asta.
Cu aceasta ocazie, presedintele rus Dmitri Medvedev a depus o coroana de flori la Monumentul soldatului necunoscut, de langa Kremlin.
In cei 9 ani am tinut in mod special sa vin sa va fac aceste urari, sa va ofer flori si sa va dau un cadou atat cat se poate in aceste conditii de criza.
Festivitatile organizate ieri la Craiova de Ziua Politiei Romane au debutat cu depunerea unor coroane de flori la monumentul politistilor cazuti la datorie.
In cea de-a doua zi a vizitei, Tadici va depune o coroana de flori la Medgidia, unde se afla Monumentul eroilor sarbi - spun autoritatile locale -, dupa care este asteptat sa viziteze Portul Constanta, unde va avea o serie de discutii cu oficialii locali, dupa cum ne-a declarat Ioan Balan, directorul APC.
Pentru inceput, Tusac a afacut referire la actiunile care vor avea loc pe 1 si 2 mai, apoi a adus in discutie infrumusetarea statiunilor, anuntand, cu aceasta ocazie, ca vor exista zone cu gazon, flori, dar si palmieri.
Asteptata cu floriBatranii internati la Suseni au asteptat-o cu flori pe Elena. Cel mai fericit a fost barbatul care a primit cadoul de la Maria Basescu.
La randul sau, seful de campanie la municipiu, Andrian Mihei (foto), tinut sa remarce ca, daca in 2004, sloganul la moda era "sa traiti bine", acum acesta poate fi foarte bine schimbat in "sincere regrete", pentru ca PDL si PSD reunesc 4 trandafiri, un numar par de flori, cum se obisnuieste la inmormantari, mai ales ca cele doua partide au devenit groparii economiei romanesti.
Spre exemplu, edilul comunei Amzacea se poate lauda ca a primit din partea colegilor un ghiveci cu flori si ca s-a simtit de ziua lui ca un imparat.
La sfarsitul intalnirii, delegatia turca, insotita de Marian Iordache si de viceprimarul Sorin Tutuianu, a depus o coroana de flori la monumentul dedicat lui Kemal Ataturk, primul presedinte al Turciei moderne.
Cu ocazia vizitei, ministrul Diaconescu va depune o coroana de flori la Mausoleul lui Atatürk.
google-analytics.com